(ВИДЕО) Караванот на граѓанската акција „Ние одлучуваме!“ во Охрид 20.11.2016


Објавено на 20/11/2016 во Настани и новости
(ВИДЕО) Караванот на граѓанската акција „Ние одлучуваме!“ во Охрид 20.11.2016

Караванот на граѓанската акција „Ние одлучуваме!“ го посети Охрид, каде се одржа перформанс и беше поделен третиот број на бесплатниот граѓански весник.

Граѓанската акција НИЕ ОДЛУЧУВАМЕ!  има за цел да ги информира, мотивира и охрабри граѓаните да учествуваат на предвремените парламентарни избори во 2016 година, да ги регистрира злоупотребите на јавните ресурси и институции за изборни цели, како и заканите и заплашувањата кон граѓаните за остварување на избирачкото право.

Comments are closed.