Покана за прес-конференција


Објавено на 25/10/2016 во Настани и новости
Покана за прес-конференција

НАЈАВА НА ГРАЃАНСКАТА АКЦИЈА „НИЕ ОДЛУЧУВАМЕ!“

На 26 октомври 2016 година (среда), со почеток во 12 часот, пред Собранието на Република Македонија во Скопје, ќе се одржи прес-конференција по повод почетокот на граѓанската акција „Ние одлучуваме!“, предводена од над 20 граѓански организации, која ќе се спроведува на целата територија на Македонија.

На прес-конференцијата ќе се обратат граѓанските активисти Драган Додевски, Ирена Стеријовска и Љуми Бекири.

 

Со почит,
Граѓанска акција „Ние одлучуваме!“

Comments are closed.