Почнува граѓанската акција „Ние одлучуваме!“

Објавено на 26/10/2016 во Настани и новости
На 26 октомври 2016 година (среда), со почеток во 12 часот, пред Собранието на Република… Прочитај повеќе ...


Покана за прес-конференција

Објавено на 25/10/2016 во Настани и новости
НАЈАВА НА ГРАЃАНСКАТА АКЦИЈА „НИЕ ОДЛУЧУВАМЕ!“ На 26 октомври 2016 година (среда), со почеток во… Прочитај повеќе ...