(ВИДЕО) „Ние одлучуваме!“ им порача на скопјани да гласаат слободно

Објавено на 31/10/2016 во Настани и новости
Караванот на граѓанската акција „Ние одлучуваме!” на 30.10.2016 го посети Градскиот парк во Скопje. Активистите… Прочитај повеќе ...


(ВИДЕО) „Ние одлучуваме“ во Струмица на 29.10.2016

Објавено на 30/10/2016 во Настани и новости
Шарениот камион во саботата ја посети Струмица каде по пристигањето го сопре сообраќајот во центарот… Прочитај повеќе ...


(ВИДЕО) „Ние одлучуваме!“ во Гевгелија на 29.10.2016.

Објавено на 30/10/2016 во Настани и новости
Гевгеличани со голем интерес го проследија перформансот на активистите од граѓанската акција „Ние одлучувме!“ и… Прочитај повеќе ...


Караванот „Ние одлучуваме!” во Градскиот парк-Скопje

Објавено на 30/10/2016 во Настани и новости
Денеска караванот на граѓанската акција „Ние одлучуваме!” го посети Градскиот парк во Скопje. Нешто малку… Прочитај повеќе ...


(Видео) „Ние одлучуваме!“ во Велес

Објавено на 30/10/2016 во Настани и новости
Иселувањето на младите, загаденоста на почвата и сиромаштијата се главните проблеми за кои велешани разговараа… Прочитај повеќе ...


(Видео) Жителите на Кавадарци имаат право слободно да гласаат

Објавено на 29/10/2016 во Настани и новости
Граѓаните на Кавадарци имаат право слободно да одлучат за кого ќе гласаат на следните избори… Прочитај повеќе ...