(ВИДЕО) „Ние одлучуваме!“ во Прилеп 02.11.2016

Објавено на 02/11/2016 во Настани и новости
Прилеп е еден од најсиромашните градови во Македонија, Прилеп има огромна смртност на родилки, Прилеп… Прочитај повеќе ...


Параходот граби, до кога?

Објавено на 02/11/2016 во Настани и новости
Од земја со одвај два милиона жители, само лани повеќе од 24.000 македонски државјани ја… Прочитај повеќе ...


Прилепчани бараат подобро здравство

Објавено на 02/11/2016 во Настани и новости
Граѓанската акција „Ние одлучуваме!“ денеска одржа перформанс во центарот на Прилеп. Настанот вклучуваше озвучен брендиран… Прочитај повеќе ...


Секој петти граѓанин се задушува во канџите на сиромаштијата

Објавено на 01/11/2016 во Настани и новости
Повеќе од 450.000 граѓани, или секој петти жител во Македонија живее под прагот на сиромаштијата,… Прочитај повеќе ...


(ВИДЕО) „Ние Одлучуваме!“ во Аеродром-Скопје

Објавено на 01/11/2016 во Настани и новости
„Заслужуваме град полн со луѓе и живот!“, „Сакаме да дишеме чист воздух!”, „Вашиот глас одлучува,… Прочитај повеќе ...


Аеродром може да дише подобро!

Објавено на 31/10/2016 во Настани и новости
Денеска активистите на „Ние одлучуваме!“ ја посетија населбата Аеродром и имаа перформанс пред трговскиот центар… Прочитај повеќе ...