МУЛТИМЕДИЈА

 

Спотови (Објавено на 14.11.2016)

 Македонски

 Албански

 

Постер (Објавено на 25.10.2016)

 nie-odlucuvame-poster-mk  nie-odlucuvame-poster-alb

 

Аудио (Објавено на 25.10.2016)

 Македонски

 Албански

 

Видеа од караванот (Објавено на 10.11.2016)

video-link