(ГАЛЕРИЈА) Фотографии од „Ние одлучуваме!“ низ цела Македонија


Објавено на 20/11/2016 во Настани и новости
(ГАЛЕРИЈА) Фотографии од „Ние одлучуваме!“ низ цела Македонија
Повеќе фотографии од сите перформанси на граѓанската акција „Ние одлучуваме!“ можете да најдете на следниот линк: https://www.flickr.com/photos/fosim/collections/72157672150288554/
Фотографиите се слободни за преземање под услов да се наведе изворот според Creative Commons лиценца CC-BY.

 

Граѓанската акција НИЕ ОДЛУЧУВАМЕ!  има за цел да ги информира, мотивира и охрабри граѓаните да учествуваат на предвремените парламентарни избори во 2016 година, да ги регистрира злоупотребите на јавните ресурси и институции за изборни цели, како и заканите и заплашувањата кон граѓаните за остварување на избирачкото право.

Comments are closed.