Категорија: Пријави


Пријава од новинар на бесплатната СОС линија за изборни нерегуларности 0800 88 888

Објавено на 04/11/2016 во Пријави
„На 31 октомври, во периодот од 19 до 20 часот, во холот на основното училиште… Прочитај повеќе ...