Категорија: Видео


Караванот на граѓанската акција „Ние одлучуваме!“ во Струга

Објавено на 07/11/2016 во Видео
Прочитај повеќе ...

Караванот на граѓанската акција „Ние одлучуваме!“ во Тетово и во Куманово

Објавено на 05/11/2016 во Видео
Прочитај повеќе ...

Караванот на граѓанската акција „Ние одлучуваме!“ во Битола

Објавено на 03/11/2016 во Видео
Прочитај повеќе ...

„Ние одлучуваме!“ во Прилеп 02.11.2016

Објавено на 02/11/2016 во Видео
Прочитај повеќе ...

„Ние Одлучуваме!“ во Аеродром-Скопје

Објавено на 31/10/2016 во Видео
Прочитај повеќе ...

„Ние одлучуваме!“ им порача на скопјани да гласаат слободно

Објавено на 30/10/2016 во Видео
Прочитај повеќе ...

„Ние одлучуваме!“ во Гевгелија на 29.10.2016

Објавено на 29/10/2016 во Видео
Прочитај повеќе ...

„Ние одлучуваме“ во Струмица на 29.10.2016

Објавено на 29/10/2016 во Видео
Прочитај повеќе ...

Жителите на Кавадарци имаат право слободно да гласаат

Објавено на 28/10/2016 во Видео
Прочитај повеќе ...

Штип може да биде град во кој младите остануваат

Објавено на 28/10/2016 во Видео
Прочитај повеќе ...