Бесплатната СОС линија ќе работи и на денот на прегласувањето


Објавено на 22/12/2016 во Настани и новости
Бесплатната СОС линија ќе работи и на денот на прегласувањето

Бесплатната СОС линија 0800 88 888 за пријавување изборни нерегуларности која функционира во рамки на граѓанската акција „Ние одлучуваме!“, на денот на прегласувањето во недела, 25 декември 2016 година, ќе работи од 7 до 20 часот. Ги охрабруваме граѓаните да се јавуваат и да ги пријавуваат изборните нерегуларности и повреди на гласачкото право.

Comments are closed.